veckobrev v 21

hej alla

ja så är det då söndagkväll och snart dags för en ny vecka i skolan. Nu är det bara 8 skoldag (9 med skolavslutningen) kvar för er på Lucksta skola och usch vad vemodigt det känns. Efter den underbara klassresan vi hade nu iveckan så känns det bara ännu jobbigare att jag ska förlora er, kommer sakna er alla så himla mycket. Ni visar som vanligt att ni är helt fantastiska och ni skötte er så himla bra under hela resan, är en fröjd att få vara med er och jag är så glad. (är väl bara städningen av stugorna sista dagen som går att förbättra men tillsammans gick det bra till slut.)

Ett stort tack till er föräldrar som kom upp till oss på torsdagkväll och ett extra tack till Ia, Martin, Marlene, Maud, Björn och Ingela som var med oss på plats någon/några dagar. En mycket bra och härlig resa som bjöd på det mesta.

På torsdag till veckan ska eleverna få träffa sina klasser så de blir kvar efter Hkk:n och avslutar sin dag i matfors. mer information kring detta kommer imorgon.

Är det så att någon förälder/barn vill ha en liten rundvandring/lära känna lokal på matfors så hör av er till Ia (Kristina Skölving Rydin).

Annars kör vi uteidrott men kom ihåg att ha med innekläder om det vill fortsätta regna.

tisdag: uteidrott, långdag

onsdag: mobibblan

torsdag: uteidrott, Hkk, klassträff matfors skola

fredag: multipass

Ses imorgon mina juveler/ Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *