veckobrev v 18

Hej

Nu känner man verkligen att sommaren är nära, gud vad härligt väder vi har, känns helt rätt att börja med uteidrott till veckan.

Vår student Linda har nu gjot sitt och vi avslutade fredagen ute i solen med gofika och högläsning. Linda kommer att komma tillbaka till klassen men då som vikarie på torsdag och fredag till veckan då jag är hemma med Irma då dagis har planeringsdagar.

jag har börjat informera eleverna om resultaten på deras nationella pov i svenska och matematik. vill ni föräldrar ta del av resultaten så hör av er så tar vi ett samtal eller om ni vill ses.

önskar er alla en härlig helg. / Maria

Viktig info från skolan:

Föräldrar som följer med sina barn in på fritids på morgon ska parkera på trähusets parkering eller på lediga parkeringsfickor vid stenhuset. Barn som endast ska släppas av kliver av av vid vår nya fina gångbana.

Många barn som inte ska vara på fritids vistas ändå på skolgården efter skoldagens slut. Detta är ohållbarn då fritids har sin verksamhet där. Skolgården är endast till för de barn som vistas på fritids. Detta gäller fram till kl 18:00 när fritids stänger.

Lucksta skola har utställning på biblioteket i Matfors vecka 19-20. Utställningen handlar om Grön flagg och kungsörnar. Passa gärna på att titta på barnens fina arbeten.

v 19

tisdag: idrott ute

torsdag: idrott ute, Linda är i klassen

fredag: Linda är i klassen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *