veckobrev v 17

hej hej

ännu en fredag passerar men denna fredag såg ändå lite annorlunda ut. Igår togs beslutet att trähusets elever, personal och även fritids ska flytta upp sin verksamhet till stenhuset. Urban har lagt ut information kring detta som ni kan ta del av, medverkade även i P4 imorse.

Vi har d ärför idag flyttat ner vårt klassrum till syslöjdsalen där vi kommer att ha vår hemvist de kommande veckorna. Det blir måndagar som bli lite flytt för oss men annars kommer vi har våra lektioner där. Vi valde att flytta år 6 så att fsk-klass får bo i vårt klassrum så de får en trygg plats utan så mycket spring och stök runt sig.

Till veckan är det kortvecka, måndag-onsdag. På onsdag kommer mobibblan till oss. Annars har eleverna en svenskaläxa där de ska träna på några olika stavningar.

vi kör nu sista inneperioden på idrotten innan vi flyttar ut vecka 19 och ska orientera.

Vill passa på att tacka Marlena,Martin, Maud och Kristina som lagt ner tid och gjort ett härligt jobb med klassresan, tror det kommer att bli en underbar resa.

Några föräldrar var inte med under kvällen då vi hade lite information men eleverna ha fått informationen och idag fredag skickar jag hem brev till de elever som inte hade föräldrar närvarande.

Trevlig helg/ Maria

v 18

måndag: slöjd, trähuset flyttar in

tisdag: idrott inne

onsdag: mobibblan, svenskaläxa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *