veckobrev v16

Veckobrev v 16

Fredag igen och sista dagen på veckan. Idag har eleverna gjort sitt sista nationella prov, i alla fall de som är obligatoriska. De kommer nog att få göra prov i andra ämnen också eftersom det är en bra avstämning i deras kunskaper.

I går fick eleverna hem sina nya klasser, de skulle ju få hem dem idag fredag men posten var lite väl ivrig tror jag. Eleverna har varit lugna med det idag, har inte hört direkt några kommentarer utan mest att de är nöjd.

 

På måndag till veckan åker vi in till Sundsvall för att gå på Tonhallen och se Norrdans uppsättning av Black Forest. Vi tar med oss lunch i form av baguetter och festis så barnen kan ju ta med en frukt om de vill ha något extra under dagen. Vi blir hämtade 12.45 och kommer tillbaka till skolan för sista 30 minuterna på Monikas pass.

På tisdag kväll är det sedan dags för föräldramöte på sörforsvallen. Mötet början 18.30 och kommer att handla om klassresan som klassen ska göra.

 

Fredag den 29/4 är det dansens dag och vi ska dansa vår massdans här på skolan, har ni tid över så kom gärna och titta annars ska vi försöka lägga ut en filmsnutt till er. Vi dansar klockan 12 på basketplanen uppe på sten. Eleverna får gärna ha med sig några fransar eller dylikt att sätta fast runt handleder/fotleder så det ser fint ut.

Eftersom det varit riktigt aprilväder idag med både sol, regn, hagel och blåst ställde vi in dagens multipass och testade istället massdansen tillsammans och det såg riktigt bra ut.

 

V 17

Måndag: Norrdans på Tonhallen

Tisdag: idrott inne, föräldramöte Sörforsvallen 18:30

Tors: idrott inne, Hkk

Fredag: dansens dag

 

Trevlig helg/ Maria

3 reaktioner på ”veckobrev v16

    1. Jag tror som jag sa idag att kvällens föräldramöte är för föräldrarna i första hand men vill man komma så är man varmt välkommen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *