veckobrev

Timmarna går fort och snart är det dags för ännu en ny vecka. Jag var hemma i fredags med min lilla sessa som var krasslig men studenten Linda fanns i klassen med stöd från övrig personal och vad jag hört så fungerade det bra.

Nu till veckan är det dags för de sista nationella proven i engelska och jag hoppas att eleverna sovit gott i helgen och att de inte är för nervösa, kommer att gå bra. Jag har suttit hela helgen och rättat nationella prov och det är så roligt att se alla kunskaper och förmågor som barnen besitter.

idrotten utgår på tisdag för nationella prov men vi ska försöka ta igen den någon annan dag i veckan.

den föräldragrupp som planerar inför vår klassresa gör ett otroligt bra jobb och det kommer att bli en härlig esa för oss. Ett planerat föräldramöte ligger tisdagen den 26/4 men mer information kommer.

tisdag: nationella prov eng, långdag

onsdag: temajobb- IT

torsdag: idrott inne

fredag: nationella prov eng, multipass.

Mvh Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *