veckobrev v 8

Veckobrev v 8

 

Denna vecka har ju varit kort för eleverna

Jag planerar att ha ett föräldramöte måndagen efter sportlovet alltså den 14 mars, 18:30 -20.00

Då kommer EHT Matfors och rektor Gustaf Pousette att informera lite om hur gången blir, hur de tänker när de gör klasser osv. Inbjuden är även Niclas Östlund, SYV som vill informera lite kring språken.

Under kvällen kommer även eleverna att redovisa sina arbeten om tobak som de gjort och sedan vill jag att ni föräldrar ska få se den föreläsning som 4 elever i klassen bjöd på under Mittlärande. Den handlar om det värdeskapsarbete vi gör tillsammans med Mitthem och Caroline Lorentzon.

Nu har Thomas kommit igång med flipparna inom engelskan och en ny har kommit ut, se den på https://luckstaengelska.wordpress.com/

Inom matematiken kommer det ingen ny flipp just nu men jag vill att eleverna tränar på multiplikationstabellerna. Träna och nöt hela tiden, är många som är osäker just nu.

På fredag till veckan är det skiddag på Sörforsvallen och vi är ute hela dagen så då hoppas vi på en riktigt fin vinterdag. Fredagen efter sportlovet är det sedan dags för friluftsdag i Sidsjön.

Under nästa vecka kommer även eleverna att få hem en blankett inför språkvalet år 7.

Nu hoppas jag att det härliga vintervädret fortsätter så vi får många timmar utomhus och sol i helgen. Njut, vila och ta hand om varandra.

 

V 9

Tisdag: skidor/inne idrott

Onsdag: bokbussen kommer, tabelltest

Torsdag: skidor, Hkk

Fredag: skiddag Sörforsvallen

 

Mvh Maria

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *