veckobrev v 6

Veckobrev v 6

Nu är då denna vecka slut och de nationella proven i svenska är nu avklarade för de flesta. Någon elev har någon del kvar på grund av sjukdomar men det löser vi inom kort. Det känns utifrån mina frågor till eleverna att de är nöjd med proven och att det gått ganska bra.

 

Till veckan kommer jag att vara borta torsdag och fredag då jag ska till Karlstad på innedagar. Jag har nu påbörjat en utbildning inom lärarlyftet och ska läsa svenska som andraspråk. Jag känner att detta är någonting som jag gärna skulle kunna tänka mig att arbeta med i framtiden och det känns verkligen aktuellt just nu.

 

På tisdag till veckan ska eleverna tillsammans med år 5 att åka till matfors för att träna livräddning i vatten. På torsdag är det dags för att testa franska och sedan är det Hkk som vanligt.

Påminner om att det är studiedagar v 8 tisdag och onsdag och då är eleverna lediga.

 

v.7

måndag: utvecklingssamtal

tisdag: livräddning:matfors, läsförståelseläxa engelska

torsdag: idrott:skridskor/inne, franska och Hkk på matfors

fredag: lämna in kakbeställningar

 

trevlig helg på er/ Maria

 

En reaktion på ”veckobrev v 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *